DuneArt

Wat is DuneArt?

Het evenement met de naam DuneArt wordt een brede verbinding tussen cultuur, kunst, muziek en natuur. Het is een toegankelijk 3-daags evenement gericht op een breed publiek, van jong tot oud, van Scheveninger tot toerist, iedereen is welkom! Het evenemententerrein wordt ingericht rondom de Watertoren van Dunea Duin en Water in het duingebied van Scheveningen. Wij zijn blij met onze partner Dunea, waardoor deze prachtige natuurlocatie het decor kan zijn van DuneArt.

Het startjaar 2018, het jaar waarin 200 jaar Scheveningen Badplaats wordt gevierd, is een uitstekend moment voor de allereerste editie van dit evenement, de aftrap van een nieuwe traditie.

DuneArt is een initiatief van Noha Obeid, Flory Hofland, Wiebe Dekker en Gerard Rigter. Vanaf 1 januari 2018 neemt Jacintha van Beveren de plaats in van Flory Hofland. DuneArt 2018 wordt georganiseerd door Art&Jazz en KopS (Kunst op Scheveningen) en ondersteund door Dunea Duin & Water.

 

Sponsormogelijkheden DuneArt:

  • Vermelden naam en gegevens in het programmaboekje: Het programmaboekje zal op A5 formaat worden gemaakt. De oplage zal 4.000 zijn.  Een hele pagina kost € 200, een halve pagina € 100 en een kwart pagina € 50. 
  • Vermelden van naam op affiches: Indien een bedrijf of winkel bereid is € 250 te doneren, dan krijgt hij/zij een hele pagina in het programmaboekje en een vermelding op het affiche. De oplage hiervan zal  200 zijn.                
  • Vermelden van naam en logo op de website: Indien een bedrijf of winkel bereid is € 350 te doneren, dan krijgt hij/zij een hele pagina in het programmaboekje, een vermelding op het affiche en vermelding op de website www.duneart.nl  onder sponsoren. 
  • Special-guest: Indien een bedrijf of winkel bereid is € 500 te doneren, dan krijgt hij/zij een hele pagina in het programmaboekje, een vermelding op het affiche, een vermelding op de website www.duneart.nl  onder sponsoren en een special guest ontvangst en rondleiding voor 2 personen op het festivalterrein.

Individuen kunnen DuneArt ook sponsoren. Voor € 50 per persoon krijg je een special-guest ontvangst en rondleiding op het festivalterrein.

Een andere sponsormogelijkheid is met Jacintha van Beveren mee te wandelen langs het strand van Zeeland naar Texel. Zie www.jutvogel.nl

Alle deelnemende kunstenaars en betrokkenen vragen wij om een of meerdere sponsoren te vinden in hun familie, kennissenkring, winkeliers waar zij komen, bedrijven waar zij werken enz.

Silvia Clavijo                clavijo@xs4all.nl

Gerard Rigter               duneart2018@gmail.com