Beeldenwandeling

BEELDENWANDELING WESTBROEKPARK

Troelstra monumentEen wandeling is altijd mogelijk, mocht u interesse hebben dan kunt u zich met een groep per omgaande opgeven. Wandelingen tussen 1 mei en 15 oktober.

Verzamelen bij het Troelstramonument.

De groep kan niet groter dan 20 personen zijn! Minimaal 5 personen. Deelname is €5,- pp. U krijgt het boekje gratis bij deelname aan de wandeling. Aanmelden via ons contact formulier. Ook leuk voor bedrijfsuitje of een vriendenwandeling.

Mocht u interesse hebben en meer willen weten, dan kunt u met ons contact opnemen.

afsluiting van een succesvol seizoen 2014

afsluiting van een succesvol seizoen 2014

Het prachtige park Westbroek heeft naast de beroemde rozentuin een aantal mooie beelden. ART&JAZZ heeft in samenwerking met het Raphaëlhuis van Rudolf Steiner Zorg de eerste wandeling in het park georganiseerd op woensdag 17 april 2013. Deze de wandeling was bedoeld voor de bewoners van het Raphaëlhuis. Het Westbroekpark kan zomaar gezien worden als de achtertuin van dit verzorgingstehuis in Scheveningen. Natuurlijk waren andere geïnteresseerden ook welkom.

Er zijn onderhand meerdere wandelingen geweest.

Er is een prachtig boekje ontstaan, tijdens de voorbereidingen aan de wandeling, waarin alle beelden van het park opgenomen zijn, genaamd “Beeldenwandeling Westbroekpark: meer erfgoed dan Troelstra alleen”.

De gehele wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Tot nu toe waren alle wandelingen een succes. Het weer werkt meestal in ons voordeel. Door het mooie weer was het terrein behoorlijk tot goed begaanbaar voor de rolstoelen die ook over gras gingen om alle beelden in het park te bekijken.

Bij de eerste wandeling was Wiebe Dekker de gids.

Wiebe Dekker vertelt verder