Afscheids tentoonstelling Noha Obeid

AFSCHEIDSTENTOONSTELLING

Vanwege ons vertrek naar Frankrijk, wil ik jullie graag uitnodigen voor een laatste tentoonstelling in Nederland in mijn atelier te Scheveningen.

Deze tentoonstelling zal worden gehouden van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli, alle dagen van 13 tot 17 uur.                               Zondagmiddag 7 juli vanaf 15 uur zal de feestelijke afsluiting zijn met een hapje, een drankje en een knuffel.

Mocht u deze dagen verhinderd zijn en toch nog een keer langs willen komen, neem dan snel contact met mij op, want deze maanden zijn erg druk voor ons. Vanaf eind juli zullen de beelden langzamerhand ingepakt worden, dus vanaf die tijd is er geen totaal overzicht meer.              Voor een impressie van mijn nu nog aanwezige beelden, zie www.nohaobeid.nl

Ik hoop velen van u te mogen begroeten in mijn atelier op de Bosschestraat 26 te Scheveningen. Indien nodig kunt u mij ook per mail bereiken via info@nohaobeid.nl