Yvonne Wacht

 
 
Mijn  fototoestel gebruik ik om steeds weer op ontdekkingstocht te gaan naar die oneindig fascinerende en interessante werelden van onze planeet.  
 
 
Yvonne heeft voor de fotogalerie een selectie gemaakt van haar meest spannende en meest dierbare foto’s van haar reizen in binnen- en buitenland.
Als  reportage fotograaf maakte zij complete reis artikelen voor plaatsingen in magazines.
Door haar passie voor sneeuw  en ijzige landschappen heeft zij een specialisatie opgebouwd van landen in het Noordpool gebied die zij zowel in de zomer periode als ’s winters regelmatig bezoekt.
Gedurende de corona periode is hard gewerkt aan het uitbreiden van haar fotobestand van Nederland. 
Haar foto’s worden verkocht door Getty iStock en Adobe iStock in Amerika. (zie haar website)

 

Yvonne heeft jarenlang schilderlessen gevolgd bij diverse kunstacademies, waaronder de KABK te Den Haag.

Zij schildert meestal op groot formaat en het is voor haar steeds weer een avontuur. Spelen met licht, donker, ruimte, kleur en vorm is een spannende en een steeds weer terugkerende zoektocht naar nieuwe vormen en uitdrukkingsmogelijkheden.

Haar specifieke interesses zijn; alles met betrekking tot zee en kust; een serie op groot formaat doek van bloemen in de sfeer van Georgia O’Keeffe; bomen (een serie van Berkenbomen is in de maak) en architectuur.   

Via een abstracte wijze van weergeven zoekt zij naar uitdrukkingsmogelijkheden met gebruikmaking van steeds weer verschillende technieken.

Wat zij vooral haar schilderijen wil meegeven is dynamiek; dynamisch in kleur en de wijze van aanbrengen van verf op het doek. 

Mijn achtergrond als fotografe helpt mij in het ontwerpen van mijn schilderijen. 

Ben je geïnteresseerd neem dan een kijkje op mijn website; www.yvonnewacht.com 

Veel kijkplezier en de groeten van ons
Yvonne 
Getty iStock images
https://lnkd.in/gCZ8FJ8.
Exto kunstsite
www.yvonnewacht.com
telefoon 0031613362242