Cultuurankers aan Zee

Op verzoek van Merel de Vries van Muzee.
Reacties aub direct via het vermelde nummer naar Merel

Op zaterdag 14 mei wordt er een 1-daags festival georganiseerd dat zich tussen Duindorp en Kijkduin afspeelt: Cultuurankers aan Zee. Dit is een initiatief van Cultuuranker Muzee en Cultuuranker bibliotheken Loosduinen | Nieuw Waldeck. Het idee is om de twee ‘dorpen’ die Den Haag rijk is, Loosduinen en Scheveningen, aan elkaar te verbinden met een middag vol muziek, beeldende kunst, straattheater en workshops op het strand en in de duinen.

We willen naast een leuke middag graag kunstenaars uit Loosduinen en Scheveningen (of die al veel werken op het Zuiderstrand) zichtbaar maken. Landschap schilderen kan wat ons betreft niet ontbreken. Vast onderdeel van het festival wordt een palet aan landschapsschilders langs de kustlijn die bezig zijn de zee van die dag te vangen. Een galerie langs de branding. We zijn nu nog op zoek naar twee a drie kunstenaars om het plaatje compleet te maken. Spreekt het je aan of ken je iemand die dit leuk zou vinden? Dan hoor ik het graag.

Het gaat om zaterdagmiddag 14 mei in de middag tussen 13u en 16u.

We kunnen een vergoeding bieden van 50 euro ter tegemoetkoming. Daarnaast zou er bij de Muzee later in het jaar een expositie van deze schilderijen georganiseerd kunnen worden. Mocht je daar interesse in hebben dan hoor ik het graag. Uiteraard word je als je meedoet met naam en toenaam genoemd in het programma van deze eerste editie van Cultuurankers aan Zee.

Ik ben benieuwd naar je reactie en of je beschikbaar zou zijn!

Met warme groet,
Merel de Vries
Projectleider Cultuurparticipatie
Werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 15
Bereikbaar via 06 29517764