De Wereld op zijn KopS x Muzee

Van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 6 december is in Muzee Scheveningen de pop-up expositie De Wereld op zijn KopS x Muzee te zien. Deze expositie geeft een overzicht van werk van de leden van kunstenaarsvereniging Kunst op Scheveningen.
Kunst op Scheveningen, of kortweg KopS, telt ruim 70 leden, allen kunstenaars die wonen of werken op Scheveningen. Deze expositie biedt een enorme diversiteit aan werken, stijlen en disciplines en laat zien wat er achter de deuren in de vele Scheveningse ateliers zoal ontstaat. Er is van alles te zien én te koop.

De Wereld op zijn KopS x Muzee
De ruimte in Muzee was gereserveerd voor de overzichtstentoonstelling van de tweejaarlijkse Kunstroute van KopS. Omdat die onder de huidige omstandigheden niet door kan gaan, is in overleg met Muzee besloten wel het overzicht te geven van wat de Scheveningse kunstenaars te bieden hebben. In deze tijd, waarin de wereld behoorlijk op zijn kop staat, is het maken en delen van kunst belangrijker dan ooit. Bezoekers van Muzee kunnen dankzij deze expositie kennismaken met het werk en de wereld van de Scheveningse KopS kunstenaars. Het publiek krijgt de gelegenheid te ontdekken welk werk hen aanspreekt en van wie zij meer zouden willen zien.

2021 Jubileumjaar
Volgend jaar viert de kunstenaarsvereniging haar 10-jarig bestaan. De uitgestelde Kunstroute Scheveningen zal als onderdeel van de festiviteiten van dit jubileumjaar gaan plaatsvinden. Op de website www.kunstopscheveningen.nl vindt u informatie over KopS , deze expositie en kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van de verschillende activiteiten in het komende jaar.

Reserveer online
Reserveer uw museumtickets via muzee.nl Let op: vooraf reserveren is verplicht.
Muzee en de leden van Kunst op Scheveningen kunnen in deze tijd uw steun goed gebruiken. Tot ziens in Muzee!

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
Open woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur