Een aantal items die jullie aandacht verdienen

Beste medekunstenaars,

Wij willen graag de onderstaande items nu onder jullie aandacht brengen en niet wachten tot we elkaar weer zien.

Bijdrage ART&JAZZ.; Hoewel veel aangesloten kunstenaars hun jaarlijkse bijdrage (€27,50) betaald hebben is het blijkbaar aan de aandacht van een enkeling ontsnapt. Wij zouden graag zien dat diegenen die het betreft dit zo spoedig mogelijk in orde maken. Bij voorbaat onze dank. Enkele kunstenaars hebben dubbel betaald. Onze dank hiervoor.

DuneArt; de voorbereidingen zijn in volle gang. Er is mooie ruimte voor ongeveer 60 kunstenaars, er komt een mooie plek voor kinderworkshops, fantastische plekken voor dichters en troubadours en ook voor de artiesten die toch met een (kleine) versterkers willen optreden is er in de Tapuit een goede ruimte.
Voor de kunstenaars die een workshop willen geven is nog plek. In totaal zouden wij graag 6 workshops willen aanbieden verdeeld over de twee dagen.

Kunst bij de Krant; De Scheveningse Courant bestaat niet meer. Verschijnt sinds deze week ook niet meer. De etalage is niet langer beschikbaar. We bedanken ieder die aan dit mooie project heeft meegedaan. Ieder die zich aangemeld heeft begrijpt dat aanvragen niet meer gehonoreerd zullen worden.

Galerie Vijverberg, Wij vonden het een geslaagde expositie. Ondanks de stormachtige weekeinden waren er aardig wat bezoekers. Wat ons betreft volgend jaar weer.
Galerie Vijverberg in augustus; Hiervoor zijn alle ideeën welkom. Ook deze keer moet het een prachtige tentoonstelling worden.
Wij hebben het plan opgevat om dichters uit te nodigen om te reageren op kunstwerken. Werk en gedichten komen in een boekje.

Wintersurprises; Wij zijn opzoek naar een nieuwe coördinator voor dit project. Wie o wie meldt zich hiervoor., zodat het ook komend najaar weer kan plaatsvinden.

Iedereen die vragen heeft, opmerkingen suggesties, enz., aarzel niet om contact met ons op te nemen via de mail.
We wensen ons allen een coronavrije toekomst.