Kunst bij de Krant

Kunst bij de Krant in het zicht van De Scheveningsche Courant.

Kunst bij de Krant is een initiatief van De Scheveningsche Courant, voortbordurend op de Wintersurprise van Art&Jazz in Muzee. Zij nodigt de beide organisaties Art&Jazz en Kunst op Scheveningen uit, mede om samenwerking te bevorderen, om kunstwerken te exposeren in de etalage van het kantoor in de Scheveningse Keizerstraat.
Twee uitgekozen werken, een 2D en een 3D, zullen gedurende één maand in de etalage van de Scheveningsche Courant tentoongesteld worden.Er zijn geen kosten aan verbonden en bij verkoop is er geen percentage verschuldigd aan De Scheveningsche Courant. Het is een mooie manier om je werk eens flink onder de aandacht te brengen.

Er is een 4-koppige commissie gevormd: Bert Scheijgrond en Marianne den Otter van KopS, Lisett van Steeden en Marjolein Burbank van Art&Jazz.
Zij selecteren gezamenlijk  het te exposeren werk en communiceren daarover met de exposant. De selectie vindt plaats  naar volgorde van aanmelding en de criteria voor de ten toon te stellen werken. Leden van Art&Jazz kunnen zich via de website van Art&Jazz aanmelden:  https://www.artandjazz.nl/ 

Jean Quist, journalist van de Scheveningse Courant schrijft een begeleidend artikel betreffende het te exposeren werk en de exposanten.

Lees hieronder verder voor de criteria en het aanmeldformulier.

CRITERIA en AANMELDEN

Voor contact met de commissie kunt u hier een email sturen