Muziek voor Oekraïne – Muzee Scheveningen

Muziek en beeld bij De Scheveningse Salon in Muzee

https://www.facebook.com/events/965616320983570?ref=newsfeed

Da’s aanstaande zaterdag dubbel genieten bij de expositie De Scheveningse Salon in Muzee Scheveningen. Op de tweede dag van april is daar in de Strandzaal het werk te bewonderen dat de leden van kunstenaarsorganisatie Art & Jazz voor deze tentoonstelling inleverden. En tussen twee en vier uur in de middag spelen muzikanten uit Den Haag en Delft in verschillende combinaties samen. De technici van Beatstad Radio leggen het vast om uit te zenden via www.beatstad-radio.nl.

Allemaal bedacht en opgezet om geld in te zamelen voor Oekraïne. Dat gaat heel modern via een digitale collectebus: https://giro555.digicollect.nl/muziek-voor-oekraine?utm_campaign=giro555&utm_content=new_action_with_email&utm_medium=email&utm_source=digicollect.
Sommige exposanten van De Scheveningse Salon maken een percentage van de prijs van de kunstwerken die ze op 2 april verkopen over naar Giro 555. De kunstwerken waarvoor dat geldt zijn te herkennen aan een geelblauw teken.

Op 2 april is er jazz van onder andere toetsenist Bram Stoeken, bassist Dennis van Vondelen en klarinettist Jean Quist. Plus liedjes van singer-songwriter en pianiste Stephanie Ruijsenaars met gitarist Midas Ghijsels, trompettist Robbert Verweij en bassist Christian ten Hoope. Met tussendoor allerlei spannende combinaties van muzikanten die alleen bij bijzondere gelegenheden samenspelen.

Zoals op 2 april tussen 14.00 en 16.00 uur bij Muzee Scheveningen, Neptunusstraat 90-92, Den Haag.

Muzee hanteert voor die dag de reguliere toegangsprijzen:

Volwassenen €8.50
65+ €6.00
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis
Kinderen 4 t/m 12 jaar €4.25
Museumkaart Gratis
Donateurspas Gratis
Ooievaarspas volwassen €4.25
Ooievaarspas kinderen €2.00
CJP-kaarthouders €4.25

Ook online te bestellen via: https://tickets.muzeescheveningen.nl/#/tickets/entrance