Nieuwsbrief april 2021 – Welke leden van ART&JAZZ maken muziek?

Beste medekunstenaars,

Dat willen wij van Art & Jazz nou zo graag eens weten van onze leden:
wie speelt muziek, schrijft misschien liedjes en wil proberen of dat in samenspel met andere Art & Jazz’ers niet veel beter klinkt.

Daarom nodigen wij van Art & Jazz alle muzikale leden uit om eens iets te laten horen. Bijvoorbeeld tijdens openingen en afsluitingen en natuurlijk ook tijdens exposities zodra de coronaregels dat weer toelaten.

Je helpt ons enorm door de vragen onder dit bericht in te vullen. Of gewoon mee te doen wanneer dat kan.

Op een ledenvergadering van Art & Jazz klonk het al eerder: met die art zit het wel goed; maar waar is de jazz? Die was een tijd lang te horen bij voorheen De Scheveningsche Courant, die elke maand onder het motto ‘Kunst bij de Krant’ in de etalage plek inruimde voor een werk van een kunstenaar van Art & Jazz èn voor een werk van een kunstenaar van Kunst op Scheveningen. ‘Kunst bij de Krant’ zette de traditie voort van de Wintersurprise; een bijna maandelijks wisselende expositie van Art & Jazz-kunstenaars in Muzee Scheveningen. Vaak ook met muziek erbij, mooie woorden en een telkens weer verrassend buffet.

Rock ‘n roll
Muziek is er altijd te horen bij Art & Jazz. Bijvoorbeeld van de Kapelle Willi Kreutzer waarin enkele leden van Art & Jazz op uiteenlopende evenementen samenspelen met toekomstige leden. Maar er valt veel meer mee te doen. En daar komen de leden van Art & Jazz in beeld. Daarvan willen we nou zo graag eens weten wie muziek maakt en wie die muziek graag met anderen maakt. Beginners, gevorderden of pro’s die zo goed zijn dat ze alleen maar hun naam hoeven te noemen om indruk te maken.

Zet er dan meteen bij of het klassiek, jazz of iets andere muziek is. Smartlappen om een traantje bij weg te pinken bijvoorbeeld; want het leven is niet altijd rock ’n roll!

Dus niet getreuzeld: vul in die lijst! En mail naar: bestuur@artandjazz.nl

Naam:
Instrument:
Ervaring:
Muzieksoort:
Wat verder nog het weten waard is: