The Colorfield Performance

Oproep om mee te doen aan een groots project.

Op verzoek van  Dirk Hakze

Beste  kunstenaars,

Hierbij stuur ik een digitale folder van het internationale kunstproject ‘The Colorfield Performance’ , dat in 2021 op het Zuiderstrand van Den Haag gepland staat. The Colorfield Performance is een terugkerend fenomeen, dat de laatste keer deel één van de succesvolste onderdelen was van het hoofdprogramma van Leeuwarden – Culturele Hoofdstad 2018. Ruim 400 kunstenaars deden toen mee aan het project.
Ruim 40.000 bezoekers verbleven urenlang tussen de schilderijen, die in een driehoek op het weiland bij het Friese stadje Sloten stonden opgesteld.
Het project was een knetterend succes. Van alle werken werd er 25% verkocht. Nu is Den Haag dus aan de beurt. Van de 610 beschikbare plaatsen zijn er op dit moment 540 bezet. het is nog mogelijk om hiervoor in te schrijven. In verband met Corona hebben we de inschrijftermijn enigszins verlengd.
De deelnamekosten zijn € 200,- voor degene die zich voor 1 oktober aanmeldt. Daarna zijn inschrijfkosten € 250,-.
Op de website. www.dirkhakze.com of op https://www.kunstinzicht.nl/portfolio/over/the-colorfield-performance/2322.html staat alle verdere informatie.
Mocht u zelf niet mee willen doen, maar weet u andere collega’s die wellicht interesse hebben, wilt u deze informatie dan naar hen doorsturen?

Hopend iets van u te horen.

Hartelijke groeten
Dirk Hakze