De winnaar van de 3de winter surprise is Tiane Heins

Steeds op de eerste zondag van de maand wordt er een nieuwe Wintersurprise onthuld.Op 3 februari 2019 wordt de vierde winter surprise onthuld.

Deze keer was de eer voor Tiane Heins met haar werk “ontluikend” 

“De abstractie van de vorm staat altijd in relatie met de structuur van de steen. Daarbij gaat alles om de mooie uiteindelijk vorm, waarheen de steen zelf de weg wijst. De steen moet steen blijven en zij moet gelukkig zijn met zichzelf”, aldus Tiane Heins Kortom, alweer een verrassende Wintersurprise die tot 2 februariri in Muzee Scheveningen te zien zal zijn in de Bad- en strandzaal.Wintersurprises‘Voor velerlei interpretaties open’ noemt de jury van Art & Jazz de sculptuur ‘Ontluikend’ van Tiane Heins. “Loop er vooral om heen om alle details te ontdekken,” adviseerde juryvoorzitster Marie Josee van het Erve de belangstellenden die de onthulling van het kunstwerk wilden meebeleven. Op 3 februari wordt een nieuwe Wintersurprise onthuld en op 3 maart de voorlopig laatste. Dat is telkens op een zondag wanneer Muzee en Art & Jazz de bezoekers om 12.00 uur ontvangen met koffie en iets erbij waarna om 12.30 de onthulling begint, opgeluisterd met live gespeelde muziek. © de Scheveningse courant.

Een klein stukje van Jonathan die bij deze onthulling aanwezig was, een geweldig jong talent, met zijn saxofoon.

Lees hieronder wie Tiane voorgingen in de winter surprises.

Corien Lievens, de eerste winter surprise

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan

en Yvonne Wacht, de tweede winter surprise,
Op zondag 3 februari zal de 4e Wintersurprise worden onthuld.
Daarvoor kunt u vanaf 12.00 uur terecht voor koffie met gebak in de Halve Vleet, het gezellige café van Muzee Scheveningen. 
Aansluitend wordt rond 12.30 uur, onder begeleiding van jonge jazz muzikanten, de winnaar van de 4e Wintersurprise bekend gemaakt.
Iedereen is welkom.
Dit wilt u niet missen!