Winter surprises: winnaar 4 november 2018 Yvonne Wacht

 

Storm op zee

De kunstenaar Yvonne Wacht heeft op 4 november jongstleden de tweede Wintersurprise gewonnen met haar schilderij Storm op zee (zie foto).

In uitgesproken kleuren verhaalt dit schilderij van een storm die er niet om liegt. De beweging spat van het doek af. Door acrylverf te vermengen met pasta en zand realiseert Yvonne die beweging. Het is een intense getuige van wat een storm met je kan doen.

En toch niet somber, juist niet.

Kortom, alweer een verrassende Wintersurprise die tot eind van dit jaar in Muzee Scheveningen te zien zal zijn in de Bad- en strandzaal.

Op zondag 6 januari 2019 zal de volgende Wintersurprise feestelijk worden onthuld om 12.30 uur, voorafgegaan door koffie met gebak en vergezeld van live Jazz muziek

WINTER SURPRISES

Art & Jazz heeft ruim 80 aangesloten kunstenaars die allen mee kunnen doen aan de wintersurprise-wedstrijd. Dat kan in de vorm van een schilderij, een beeld, een installatie, textielkunst, glaskunst en mozaïek. Een jury kiest iedere maand een kunstwerk.

Dat levert maar liefst 5 WINTERSURPRISES op die elk een maand te zien zullen zijn op onze vaste Art & Jazz plek in Muzee Scheveningen aan de Neptunusstraat. De feestelijke onthullingen zijn:in 2018 op zondag 7 oktober en zondag 4 november en in 2019 op zondag 6 januari, zondag 3 februari en zondag 3 maart.

zie ook https://www.artandjazz.nl/wintersurprises-2018/