Criteria en Aanmelden Kunst bij de Krant

Criteria

Voor 3D wordt een hoogte inclusief sokkel van 150 cm geadviseerd (ooghoogte – mag hoger). Bij ontberen geschikte sokkel graag melden op aanmeldingsformulier.
Voor 2D werk geldt een maximum formaat van ca. 150 x 150 cm en minimumformaat van 60 x 80 cm. Kleiner werk mag wel, maar de exposant moet dan zelf voor een achtergrond van eerder genoemd formaat zorgen.
Het  werk moet van degelijk hangwerk voorzien zijn (staaldraad (geen ijzerdraad) – setjes zijn te koop bij b.v. de Hubo)

Het is belangrijk dat het werk de aandacht van de voorbijgangers trekt. Jean Quist van De Scheveningsche Courant heeft bij de selectie het laatste woord.

Indien mogelijk bij 2D werk ook iets aan de achterzijde (tekening op zoiets, zodat men van binnenuit ook iets aardigs ziet.

Het werk moet in de morgen van de dag van plaatsing voor 11:00 u. door de kunstenaar zelf naar het kantoor van De Scheveningsche Courant gebracht worden en aan het einde van de expositie ook weer voor 11:00 u. opgehaald worden.

Opening:
Aan de expositie is een officiële opening verbonden. De exposanten moeten die zelf, in samenspraak met de redactie van De Scheveningse Courant en de commissie van Kunst bij de Krant, en op eigen kosten organiseren

Hierbij nodigen wij dus alle leden/deelnemers van Art & Jazz en KopS uit om kenbaar te maken of je mee zou willen doen met Kunst bij de Krant in de etalage van De Scheveningsche Courant (Keizerstraat).

Geef  duidelijk je naam en tel.nr op.  Stuur ook een foto van het te exposeren werk op. Bij 2D-werk tevens een foto van de achterzijde van het werk, zodat het hangwerk beoordeeld kan worden.

N.B. geen foto is geen beoordeling, meerdere foto’s mogelijk door meerdere malen het foto icoontje aan te klikken

AANMELDEN voor zowel Art&Jazz als KopS kunstenaars.

Ter bevestiging ontvangt u een mail op het door u opgegeven email adres