Welkom

Art&Jazz is een collectief van ongeveer 90 kunstenaars in alle denkbare disciplines en is ondergebracht in een stichting.

Onze doelstelling is de kunst voor en een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken. Verbinden van kunst en samenleving.

We doen dit door regelmatig openbare evenementen te organiseren waar kunst getoond wordt en het publiek persoonlijk kennis kan maken met de maker van die kunst.

Waarom dan de Jazz in Art&Jazz? Beeldende kunst en muziek worden vaak gezien twee verschillende zaken, in een museum moet je fluisteren en moet het stil zijn. Wij denken hier anders over en zien een geweldige symbiose tussen beeldende kunst en heerlijke muziek. Raar? Het zal maar geloof me een betere combinatie kan je je niet wensen, schitterende beelden en oorstrelende klanken. Uitzondering is tijdens de voordrachten van onze dichters (soms).

Vaak kunt u tijdens onze evenementen ook deelnemen aan door kunstenaars georganiseerde workshops.

Kortom kom eens kijken als we weer iets organiseren.

Het is eenvoudig om je aan te sluiten bij ART & JAZZ. Het invullen van het aanmeldingsformulier is voldoende.

Een keer per 2 maanden houden wij onze algemene vergadering in Muzee Scheveningen, waar we elkaar ontmoeten en discussiëren over lopende zaken en voorstellen doen over nieuwe projecten.

Kijk ook in onze kalender voor lopende evenementen.‘Like’ ons op facebook