Lisett van Steeden

GRATEFUL NATURE.

CHANGES

POSITIVE FOCUS

Een onzichtbare en ongrijpbare vijand heeft de wereld geraakt en krijgt dagelijks aandacht.

De obsessie van de Wereldgezondheid organisatie hiervoor met het gevaar van deze pandemie vind ik echter niet begrijpelijk als men bedenkt dat er per jaar ruim 9 miljoen mensen door honger sterven .
Dit is een hele stille ramp dat al jaren gaande is.
We maken ons gereed voor Corona en zoeken en bedenken allerlei vormen voor veiligheid ,maar intussen verwachten Afrikanen dagelijks de hongerdood en daar doen wij eigenlijk niks aan of veel te weinig, want daar is wel een voor de hand liggende oplossing voor .

Voor één kilo vlees hebben we 20 kilo graan nodig.

Kappen dus met vlees.
Zijn onze smaakpapillen belangrijker? Of zijn we niet beschaafder geworden sinds het stenen tijdperk?Ik zal me dan verder kwaad maken over dit gevaarlijke Bio wapen ontsnapt uit het laboratorium en door de mens gemaakt.

Persoonlijk treft het mij dat ik mijn kleinkinderen amper kan zien.

Ik blijf hoop houden op een gelukkig bestaan voor ieder levend wezen.