Site Overlay

Patty van der Ende

keramiek, mozaïek

End of Dull Art Mosaic
Van jongs af aan ben ik een creatieve allesdoener die zich sinds 2004 is gaan verdiepen in het maken van mozaïek, de diverse technieken en de materialen waarmee gewerkt kan worden.

Scherven maken me gelukkig 

Mozaïeken is grenzeloos verslavend en is zo veelzijdig, bijna alles valt te mozaïeken, elk project is anders en het verveelt me nooit. Er zijn zoveel denkbare ondergronden die je kunt verfraaien met glasscherven, kiezels, schelpen, of stukjes keramiek. Als er geen scherven zijn dan snij, knip of sla ik deze zelf om er vervolgens  schilderijen, decoratieve gebruiksvoorwerpen, spiegels, 3D objecten van te maken. Het liefst werk ik met glas Dit door de schoonheid, de vele kleuren en de toepasbaarheid van dit materiaal. Ik hou van muziek, sporten en heldere kleuren deze zijn een grote inspiratie voor mijn werkstukken.
Naast het maken van werkstukken, werk ik in opdracht,  help graag bij het uitwerken van  mozaïekideeën, en draag ik graag mijn passie over in workshops geschikt voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden.